Concis betekent letterlijk kort en krachtig. Dat is precies waar wij als bedrijf en ons werk voor staan. Professioneel, no-nonsense en altijd gericht op het resultaat van onze opdrachtgevers.
Concis is een multidisciplinair bureau voor reclame, huisstijlmanagement, media en vormgeving.
Wij ontwikkelen, ontwerpen, managen en implementeren huisstijlen. Concis is al ruim 25 jaar een stabiele organisatie met als basis lange termijn relaties met onze klanten.
Belangrijk voor het succes zijn onze eigen mensen, zij zijn dan ook al jaren betrokken binnen Concis
en vormen samen een hecht en gemotiveerd team.

Onze doelstelling

Concis zorgt ervoor dat uw visuele uitstraling op de verschillende huisstijldragers altijd optimaal is. Goede uitstraling en een duidelijke identiteit is essentieel voor het presteren van een onderneming.
Wij verleggen grenzen en wijken af van gebaande paden, dit om voor onze opdrachtgevers tot een meest doeltreffende en efficiënte oplossingen te komen. Het liefst zijn we bij het hele traject betrokken: van het ontwerp tot aan de realisatie. Zo kunnen we de optimale uitstraling, kwaliteit en doelstelling bereiken. Onze verschillende disciplines samen zorgen voor korte lijnen en één aanspreekpunt voor al uw reclame- en huisstijlvraagstukken. Als het gaat om een volledige restyling van een huisstijl of alleen een enkele object, Concis heeft de oplossing.

Onze werkwijze

Ons bureau onderscheidt zich door een duidelijk totaalconcept; ontwerp,  productie en montage onder één dak. Dit is de beste manier om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.
Onze werkwijze is open, transparant, betrokken en effectief. We gaan graag nèt dat stapje verder dat tot verrassende ontwerpen en resultaten leidt. Creativiteit, kennis, ervaring en gedrevenheid verenigd in een bijzonder team. Dat is Concis.