Huisstijl

Een goed doordachte en aansprekende huisstijl is essentieel voor het presteren van een organisatie. Door een consequente doorvoering van de huisstijl maakt het de organisatie beter zichtbaar en herkenbaar. Met de juiste huisstijl straalt u vertrouwen uit en is het bepalend voor de beleving van de (interne) organisatie. Concis draagt zorg voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van de reclame en de huisstijl.

De huisstijl die u voert geeft een direct beeld van uw organisatie. Deze zal altijd consequent moeten worden doorgevoerd op alle huisstijldragers. Dit kan in één keer in een korte periode of gefaseerd worden uitgevoerd. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat in de inventarisatiefase rekening te houden met de toekomstige huisstijldragers, dan komt u niet voor onverwachte verrassingen of kosten te staan. Zo blijven we altijd binnen de vooraf gestelde budgetten. Door consistent de huisstijl door te voeren en te onderhouden geeft het naar buiten toe een vertrouwd beeld.
Een slecht onderhouden huisstijl, denk aan slecht of niet verlichte lichtreclames of een diversiteit aan stijlen en kleuren binnen de huisstijl doet afbreuk aan de organisatie en identiteit.
Goed beheer en onderhoud is belangrijk voor de uitstraling.
Concis heeft landelijke dekking wat betreft montage en onderhoud voor de verschillende reclames.

Essentieel voor een organisatie is het huisstijlhandboek met de richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl en de logo’s. Hierin worden door ons vooraf alle huisstijldragers en lay-out uitingen vastgelegd. Voor internationale partijen maken we de handboeken in meerdere talen.
Zo zorgen wij voor een consistente doorvoer in alle landen. Op verzoek van de buitenlandse vestigingen kunnen wij maatwerk tekeningen aanleveren voor de lokale leveranciers / uitvoerders.
Het handboek is dan ook een modulair document waar gefasseerd huisstijldragers in kunnen worden toegevoegd.

 

ontwikkeling | ontwerp | productie | montage | implementatie | beheer | huisstijlhandboeken