Promotie

Belangrijk en onmisbaar voor uw bedrijf of merk; promotie. Door continue zichtbaar te zijn voor de doelgroep blijft u top of mind. Dat kan doormiddel van een krachtige bedrijfspresentatie op beurzen, onderscheidende relatiegeschenken of goede uniformiteit in de bedrijfskleding. Concis is specialist in het doorvoeren van een huisstijl op al uw huisstijldragers.

Beurzen  

Concis ontwerp en bouwt beursstands klein en groot. We verzorgen dan de volledig opbouw, afbraak en opslag. Geheel inclusief verlichting, multimedia-apparatuur, vloerbedekking, groendecoraties, tafels en stoelen. Onze ontwerpers werken nauw samen met onze montagemensen voor de meest innovatieve en efficiënte uitvoering. Dit resulteert in een prachtige stand passend binnen de gestelde budget(ten)

Relatiegeschenken  

De promotie van uw bedrijf of merk kan bereikt worden doormiddel van relatiegeschenken. Het is essentieel dat alle promotieartikelen op elkaar aansluiten.Concis zorgt voor een consistente vertaling van de huisstijl op de verschillende huisstijldragers. Onze ontwerpers weten vaak met een goed ontwerp of thema-actie op onderscheidende wijze een merk, product of dienst bijzonder te maken.
Door het te koppelen aan b.v. een doordachte themacampagne kan een promotieartikel de boodschap versterken en ondersteunen.

Bedrijfskleding

De uitstraling van uw bedrijf kan kracht bijgezet worden door uniforme en representatieve bedrijfs- en werkkleding. Uw werknemers zijn vaak de eerste indruk van uw bedrijf onderweg en bij opdrachtgevers. Voor kleine en middelgrote bedrijven is er voldoende keus in merken, stijl en kleurcombinaties. Speciale vraagstukken of voor grote bedrijven en instellingen kunnen we overgaan op corporate kleding, maatwerk kleding geheel in de kleurstelling of ontwerp van de huisstijl. Alle kleding gemaakt in het buitenland onder streng toezicht en eisen. Concis is goed ingevoerd in de nieuwste innovaties en kan een uitstekend advies geven voor kleding met speciale eigenschappen en certificeringen. Door jarenlange kennis van de productietechnieken, merken en materialen is Concis in staat een consistente levering en kwaliteit te garanderen.

 

beursstands | beurs promotieartikelen | relatiegeschenken | promotieartikelen | bedrijfskleding | werkkleding | sponsoring | spandoeken | projectborden