Smurfit Kappa Hoogeveen exterieur

Concis is gevraagd het ontwerp en de realisatie te verzorgen voor de entree en het tuingebied van Smurfit Kappa voor de vestigingen  Hoogeveen en Nieuwe Pekela.

Een strakke tuin voorzien van moderne en minimalistisch beplanting heeft als basis gediend voor het  ontwerp. Door het toepassen van grootformaat antraciet tegels, strakke hagen van taxus en beuk heeft de entree een chique en sober karakter. Voor de hoofd entree hebben we vier stuks karakteristieke dakplatanen gesitueerd, dit geeft een natuurlijke  zonwering voor de receptie en wachtruimte. Door de belijning en keuze van de materialen van de tuin rustig te houden krijgen de prachtige details de aandacht.
De reclames hebben wij ontworpen en gesitueerd op een vrijstaande wanden, deze wanden zijn gemetseld en volledig wit gestuct en voorzien van hardstenen afdekplaat.

Deze reclamewanden zijn op fraaie wijze geïntegreerd in het tuinontwerp en vormen samen een mooi geheel.  Het logo is uitgevoerd verlichte doosletters met inliggende hoogwaardige led verlichting. Voor de brievenbus hebben wij een fraaie oplossing ontwikkelt geheel in stijl van de overige wanden. Deze wanden worden verlicht met fraaie verlichtingsarmaturen waardoor externe buitenverlichting overbodig is.