Van Lier Bataviastad

Concis heeft voor van Lier Schoenen het interieur en de diverse reclames mogenuitvoeren van de nieuwe winkel in Lelystad / Bataviastad.

Dit project was een uitdaging, in een buitengewoon kort tijdsbestek zou deze winkel operationeel moeten zijn.  De winkel is een outlet met bijbehorende no-nonsense uitstraling, wel is er gekozen voor een duidelijke van Lier ‘’brand environment’’  en daarom voelt de winkel vertrouwd en herkenbaar.

Bij binnenkomst van de winkel valt je oog direct op een prachtige grootformaat beeld, deze is achter de door ons vervaardigde kassabalie geplaatst.Het lifestyle beeld  van ruim 4 meter breed is een fantastische eyecatcher. Beeld hebben wij voorzien van een speciaal vervaardigde lijst, deze lijst is klassiek
met een moderne belijning en sluit goed aan bij de fraaie fotoshoot van de van Lier campagne. Ook zijn er beelden in verschillende afmetingen en composities aan de overige wanden geplaatst van de winkel.

Voor de grote wandspiegels heeft opdrachtgever gekozen voor spiegels met prachtige wengé houten kaderlijsten, dit in combinatie met het zitmeubilair geeft een prachtige uitstraling, spiegels zijn voorzien van logo’s in zandstraal glasfolie. Het interieur is verder uitgevoerd in de nieuwe van Lier uitstraling.

De verschillende gevel- en ruitreclames zijn uitgevoerd conform de richtlijnen en huisstijlregels van Bataviastad en zorgen ervoor dat de winkel goed zichtbaar is.